Bloeiende Stenen

Bloeiende Stenen i.o. is een samenwerkingsverband van AJB (AJB Vastgoed, actief vanaf 29 december 1970) en Klaassen PBOV B.V. (Bouwkundig Netwerk / Vastgoed Belang). Jarenlange ervaring staat garant voor goede en soms verrassend positieve resultaten. Werkgebied vooral provincies Zuid Holland en Utrecht.

Betaalbare goede panden vinden is moeilijk. Met het transformeren en/of renoveren van bestaand vastgoed is nu nog wel vermeerdering van waarde mogelijk. Zelf doen kan. Maar laten doen door Bloeiende Stenen neemt al het werk van koper uit handen en dat voor een gunstige prijs.

Normaal gesproken wordt op basis van het beschikbare budget van een koper een project gezocht. Pand komt direct op naam van de nieuwe eigenaar. De kosten worden in termijnen betaald aan Bloeiende Stenen. Desgewenst wordt ook (door derden) gezorgd voor volledig beheer. Dus een mooi rendement zonder aandacht.

Verder kan Bloeiende Stenen worden ingeschakeld door de eigenaar die tot verkoop wil overgaan. Het hele traject kan dan lopen zoals gebruikelijk. Maar het is ook mogelijk dat koper het project overneemt en daarna zelf alles regelt. Een koper kan dan op elk moment alle taken van Bloeiende Stenen overnemen (zonder verplichting tot enige vergoeding).

Uw eigen aanbod of vraag

Diverse interessante beleggingsobjecten te koop aangeboden en te koop gevraagd.

Meer informatie? Stuur een mail naar: info@ajbvastgoed.nl

 

AJB Vastgoed, voor gezond rendement!