Persoonlijk advies op het juiste moment

AJB VastgoedIn veel gevallen kunt u vertrouwen op uw eigen kunnen. U bent al dan niet door schade en schande wijs geworden, maar vaak is de hulp van een ervaren en creatieve adviseur heel zinvol. AJB Vastgoed helpt u op een bij u passende manier en op de juiste momenten.

Goede analyse is uitgangspunt

De basis van onze advisering ligt in de analyse van uw bestaande vastgoedportefeuille, waarbij wij diverse relevante factoren onder de loep nemen. Zo krijgt u glashelder inzicht in het rendement en de risico's van uw verzameling panden. Bovendien kunt u rekenen op passend advies over de eventuele aanpassing van uw portefeuille of over de (fiscale) eigendomsstructuur. De uitvoering van het advies ligt veelal bij andere partijen maar AJB Vastgoed neemt de coördinatie hiervan graag op zich.

Praktisch ondersteuning vervolg

AJB Vastgoed maakt zich ook sterk als het gaat om meedenken, een strategie uitwerken en namens u onderhandelen met betrokkenen. Bovendien zijn wij in staat om verschillende opdrachtgevers met elkaar in contact te brengen. Stel dat iemand een object van de hand wil doen dat net bij uw portefeuille past, dan bent u daarvan via AJB Vastgoed snel op de hoogte.

Onze kennis van de vastgoedmaterie is groot, ons netwerk uitgebreid. Indien nodig maken wij gebruik van de kennis en ervaring van andere aanbieders en specialisten.

AJB Vastgoed, voor gezond rendement!